Trail Ergo Cork i gruppen Mellandagsrea / Mellandagsrea Underställ & Annat hos Uthuset (BD1125066006ALL1)
Trail Ergo Cork
Trail Ergo Cork
Black Diamond

Trail Ergo Cork

Vandringsstav med ergonomiskt handtag i kork.  Bekvämt & snällt. 69-140 cm. 512 gram.
1095 kr
 • Produktbeskrivning
 • Black Diamond Trail Ergo Cork är en teleskopstav med lätt snedställda handtag i kork. Närmare bestämt vinklade 15% grader för att få det optimala greppet. Ger en ökad avlastning på dina handleder vilket kan vara riktigt gött om du straskar mycket med stavarna eller har problem med handlederna sedan tidigare. En ergonomiskt bra stav, helt enkelt.

  Övre delen av handtaget är i kork medan den undre förlängningen är i EVA . Det förlängda greppet uppdaterades för övrigt inför säsongen 2019 med en mjukare & skönare EVA. Fördelen med ett handtag i kork är just själva greppet, det blir solitt och fast. Vare sig du svettas om händerna, det blir blött eller kallt. Den justerbara handlovsremmen är tunt vadderad och märkt med R och L så du vet vilken hand som ska genom vilken rem. FlickLock-låsning säkrar att staven stannar på den längd du vill ha den på och längden är oerhört smidig att justera. 

  Trail Ergo Cork är helt tillverkad i aluminium. Gör att den blir något tyngre än kolfibermodeller men däremot mer stryktålig mot slag och stötar. Och ska du ut på längre turer kan det definitivt vara en fördel. Staven levereras med utbytbara spetsar i tungsten och sommartruga. Vintertruga köpes separat.  • Egenskaper
 • Längd: 69-140 cm
  Material: Aluminium
  Vikt netto: 512 gram
  Packmått cirka: 69 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 3
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Cosmo 350
Black Diamond
379 kr
Moji+
Black Diamond
299 kr
Spot 400-R
Black Diamond
655 kr
Logga in