Trail Ergo Cork i gruppen Övrigt / Vandringsstavar hos Uthuset (BD1125066006ALL1)
Trail Ergo Cork
Trail Ergo Cork
Black Diamond

Trail Ergo Cork

Vandringsstav med ergonomiskt handtag i kork.  Bekvämt & snällt. 69-140 cm. 512 gram.
1095 kr
 • Produktbeskrivning
 • Black Diamond Trail Ergo Cork är en teleskopstav med lätt snedställda handtag i kork. Närmare bestämt vinklade 15% grader för att få det optimala greppet. Ger en ökad avlastning på dina handleder vilket kan vara riktigt gött om du straskar mycket med stavarna eller har problem med handlederna sedan tidigare. En ergonomiskt bra stav, helt enkelt.

  Övre delen av handtaget är i kork medan den undre förlängningen är i EVA . Det förlängda greppet uppdaterades för övrigt inför säsongen 2019 med en mjukare & skönare EVA. Fördelen med ett handtag i kork är just själva greppet, det blir solitt och fast. Vare sig du svettas om händerna, det blir blött eller kallt. Den justerbara handlovsremmen är tunt vadderad och märkt med R och L så du vet vilken hand som ska genom vilken rem. FlickLock-låsning säkrar att staven stannar på den längd du vill ha den på och längden är oerhört smidig att justera. 

  Trail Ergo Cork är helt tillverkad i aluminium. Gör att den blir något tyngre än kolfibermodeller men däremot mer stryktålig mot slag och stötar. Och ska du ut på längre turer kan det definitivt vara en fördel. Staven levereras med utbytbara spetsar i tungsten och sommartruga. Vintertruga köpes separat.  • Egenskaper
 • Längd: 69-140 cm
  Material: Aluminium
  Vikt netto: 512 gram
  Packmått cirka: 69 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 2
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Distance FLZ
Black Diamond
1495 kr
Stride 2020
REA
Black Diamond
244 kr 349 kr
W's Trail Ergo Cork
Black Diamond
1095 kr
Apollo Lantern
Black Diamond
645 kr
Logga in