Titel Yxmakerska - föredrag med Julia Kalthoff i gruppen Event hos Uthuset (201024-15-JK)
Titel Yxmakerska - föredrag med Julia Kalthoff
Uthuset

Titel Yxmakerska - föredrag med Julia Kalthoff

Föredrag med Julia Kalthoff lördag 24 oktober 15:00
 • Produktbeskrivning
 • Julia Kalthoff är Sveriges yxdrottning och en utav de främsta yxmakarna vi har. Punkt slut. Med bakgrund hos både Gränsfors Bruk och Wetterlings driver hon nu sitt egna företag. På Kalthoff Axes tillverkas yxor från grunden, av en och samma person; Julia Kalthoff. Med stor kärlek till hantverket och yxan i sig. Ingen detalj lämnas åt slumpen. Gediget hantverk rakt i genom.
  Vi har velat se Julia på både Köldknäppen och Fair Enough tidigare år och nu ÄNTLIGEN är hon är! Ska bli grymt kul at höra henne berätta sin yxhistoria och framfört allt att se henne i action när hon täljer. 

  Sugen på att gå på Julias föredrag på Köldknäppslördagen 24 oktober 15:00? I sådana fall bokar du din plats genom att köpa denna artikel. 1 artikel= 1 plats.
  Skriv ut orderbekräftelsen och ta med till föredraget och visa upp den i entrén. Givetvis går det även bra att endast visa upp orderbekräftelsen på en skärm som du har till hands. Föredraget är gratis men anmälan krävs. Och du, är det så att du får förhinder så SNÄLLA meddela oss detta så vi vet, även om du får förhinder samma dag. Vi ger i sådana fall gärna din plats till någon annan. 

  Under 2020 års upplaga av Köldknäppen hålls alla föredrag utomhus, i en tältkåta från Tentipi. Supertrevligt tycker vi men blir givetvis något svalare temperatur än i en uppvärmd föreläsningssal. Ha gärna med en extra tröja i beredskap! Vi erbjuder sittplats med behörigt avstånd från din bänkgranne och antalet platser är begränsat vilket innebär att du kommer behöva föranmäla dig till de föredrag du vill vara med på. Först till kvarn är det som gäller. Och som på Köldknäppen i övrigt gäller det att du stannar hemma om du är sjuk eller uppvisar förkylningssymptom såsom snuva, hosta eller feber. 
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 3
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in