Logga in
Tensor Alpine i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset (NE30031r)
Tensor Alpine
Tensor Alpine
Tensor Alpine
Tensor Alpine
Tensor Alpine
Tensor Alpine
Tensor Alpine
Tensor Alpine

Tensor Alpine - Nemo

Nemo
Betyg på Tensor Alpine i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset
Ultralätt för kalla årstider. -29 grader, 8 cm tjockt & 475 gram.
Storlek: 
Antal: 

Produktinformation

Nemo Tensor Alpine; lägg det på minnet! 8 cm tjockt, 475 gram och du sover gott ner till -25 grader. Ja, specen säger egentligen ner till -29 men att krydda siffror är inte redigt vår grej. Hur som hur kan du ha det här uppblåsbara liggunderlaget året runt. Å till råga på allt kommer du rätt billigt undan, i vilket fall när det gäller vikten. Som sagt, endast 475 gram för mumiemodellen. Angående billigt undan så är faktiskt inte priset så attans dumt heller. Prisvärt, som tusan skulle vi vilja säga!

I takt med att Nemo Equipment valde att uppdatera hela liggunderlagsparken inför säsongen 2019 fick även Tensor-serien en varmare variant, alltså Tensor Alpine. Och låt oss säga, äntligen en fet utmanare till alla andra vinterliggunderlag på marknaden. Vajert! Tensor Alpine saknar syntet- eller dunfyllning utan här är det tunn metallfilm som gäller, rättare sagt; tre lager tunn film. Filmen reflekterar och fångar upp värmen på ett alldeles utomordentligt sätt. Själva teknologin finns redan hos andra konkurrenter så att det funkar det vet vi redan. Tack vare konstruktionen får du ett varmt liggunderlag men till en mycket lägre vikt och mindre volym.

Men det som kanske är viktigast är ju faktiskt hur skönt det är. Och det här är skönt, det kan vi lova. Tvärgående kanaler gör att det blir stabilt och tack vare det nya valvet kan du pysa ut exakt mängd med luft så att du får det precis så uppblåst som du vill ha det. 20 denier nylonväv både på ovan- och undersidan och dessutom mindre prasslig i jämförelse med konkurenterna på marknaden (enligt tillverkaren). 

Nemo Tensor Alpine finns i två storlekar och levereras med pumppåse och packpåse. 

Form: Mumie och rektangulärt
Yttermått cirka: Reg Mummy: 183x51 cm / Large: 193x64 cm
Tjocklek: 8 cm
Vikt netto: 475 gram / 688 gram
Packmått cirka: Ø8x20 cm / Ø9x24 cm

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Kyan 35
Nemo
Syntetsäck med oslagbar ventilation. Rymlig. +2 och 790 gram.
fr. 1995 kr
Fillo
Nemo
Stört skön kudde! Behöver inte säga mer. 260 gram.
435 kr
Tensor Insulated
Nemo
Uppdaterad klassiker! 8 cm tjockt & endast 410 gram. Finfina prylar!
1995 kr