Tempest Pro 28 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-097r)
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Tempest Pro 28
Osprey

Tempest Pro 28

Stabilare & proffsigare Tempestmodell. Ryggsäck för tjejer. 28 liter & dryga kilot.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Lo and behold: Osprey Tempest Pro 28! En stilren, snygg & skön ryggsäck där komfort, slitstyrka & användarvänlighet är a & o. Tempest Pro är för övrigt en dammodell, dvs ryggsäckens design och konstruktion är tillämpad den kvinnliga kroppen. Andra mått på rygglängd, axelremmar och höftbälte så att säcken sitter som en smäck. På tjejer, damer, flickor & tanter. 
  Den här ryggsäcken fungerar finfint till de mesta aktiviterna såsom cykel, vandring, jobbpendlande, skidturer mm mm.  För dig som vill ha en slitstark ryggsäck att använda till det mesta så är det här ett riktigt gott alternativ. En perfekt dagsturssäck när du vill få med dig det mesta. Och lite till. Dessutom är designen stilren & komforten oslagbar. Ja, vi vet, det där med komforten vi redan sagt men det går att betona om, och om igen.
  En hit! enligt oss här på Uthuset. 

  Tempest Pro 28 är toppmatad och har en rejäl stor öppning. Själva "locket" är en egen ficka (faktiskt både in- och utvändigt) och dessutom finns det en hel drös med andra fickor: axelremsfickor, front- & sidofickor i mesh och dubbla höftbältesfickor. Stretchfickan på fronten är rejäl och regnkläder eller förstärkningsplagg passar perfekt däri. Ett gäng med fästanordningar finnes, så även hjälmhållare och fäste för ditt cykellyse. Och som vanligt när det gäller Ospreys vandringsryggsäckar finns Stow-on-the-Go™ på vänstersidan, dvs en fästanordning för dina vandringsstavar. 

  Till skillnad från "vanliga" Tempest så har pro-varianten ett mer ventilerat och starkare bärsystem samt en något tunnare men mer slitstark ytterväv, 200D Extreema® NanoFly™ heter den. Dessutom är alla dragkedjor vattenresistenta. Själva ryggpanelen består av en formgjuten platta och ger rejält med stabilitet & extra komfort. Ryggplattan går även att plocka ur om du vill lätta på vikten eller få säcken något smidigare (men mindre stabil). Tack vare ryggplattan och säckens något avlånga men grunda form blir avlastningen superb! Just bärsystemet, AirScape™, är uppdaterat inför säsongen 2021 och är nu mer ventilerat, höftbältet ligger bättre mot kroppen och väven i remmarna är mer slitstark. 

  Tempest Pro 28 kommer i två rygglängder där båda varianterna är justerbara. Välj XS/S om du har en rygglängd upp till 44 cm och M/L mellan 44 och 53 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: XS/S: 26 liter, M/L: 28 liter
  Bärkapacitet: 7-11 kg
  Yttermått cirka: XS/S: 55x29x22 cm, M/L: 60x29x22 cm
  Vikt cirka: XS/S: 1.015 kg, M/L: 1.135 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Aether Plus 100
3595 kr
Tempest 34
Osprey
1695 kr
Heritage Waist Pack 8
REA
348 kr 695 kr
Manta 34
Osprey
1995 kr
Logga in