Tempest Pro 18 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (1-098r)
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Tempest Pro 18
Osprey

Tempest Pro 18

Stabil & välventilerad ryggsäck för tjejer. Oslagbar komfort! 18 liter och knappa kilot.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Tempest 18; en stilren, snygg & skön ryggsäck där komfort, slitstyrka & användarvänlighet är a & o. Tempest Pro fungerar finfint till allehanda aktiviteter; cykling, vandring, skidåkning, resa mm mm. För dig som vill ha en slitstark ryggsäck att använda till det mesta så är det här ett riktigt gott alternativ. Dessutom är designen stilren & komforten oslagbar. En hit! enligt oss här på Uthuset. Tempest Pro är för övrigt en dammodell, dvs ryggsäckens design och konstruktion är tillämpad den kvinnliga kroppen. Andra mått på rygglängd, axelremmar och höftbälte så att säcken sitter som en smäck. På tjejer, damer, flickor & tanter. 

  Tempest Pro 18 är frontmatad och har ett stort huvudfack samt en himlans massa andra fickor; topplocksficka, front- & sidofickor i mesh och dubbla höftbältesfickor. Dessutom en invändig meshficka i stora facket. Stretchfickan på fronten är rejäl och regnkläder eller förstärkningsplagg passar perfekt däri. Ett gäng med fästanordningar finnes, så även hjälmhållare och fäste för ditt cykellyse. Och som vanligt när det gäller Ospreys vandringsryggsäckar finns Stow-on-the-Go™ på vänstersidan, dvs en fästanordning för dina vandringsstavar. 

  Till skillnad från "vanliga" Tempest så har Tempest Pro ett mer ventilerat och starkare bärsystem samt en något tunnare men lika slitstark ytterväv, 200D Extreema® NanoFly™ heter den. Dessutom är alla dragkedjor vattenresistenta. Själva ryggpanelen består av en formgjuten platta och ger rejält med stabilitet & extra komfort. Ryggplattan går även att plocka ur om du vill lätta på vikten eller få säcken något smidigare (men mindre stabil). Tack vare ryggplattan och säckens något avlånga men grunda form blir avlastningen superb! Just bärsystemet, AirScape™, är uppdaterat inför säsongen 2021 och är nu mer ventilerat, höftbältet ligger bättre mot kroppen och väven i remmarna är mer slitstark. Och det går nog inte att poängtera det här nog men fytterackarn vad skönt Tempest Pro sitter på ryggen!

  Tempest Pro 18 kommer i två rygglängder där båda varianterna är justerbara. Välj XS/S om du har en rygglängd upp till 44 cm och M/L mellan 44 och 53 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: XS/S: 16 liter / M/L: 18 liter
  Bärkapacitet: 5-8 kg
  Yttermått cirka: XS/S: 48x28x21 cm, M/L: 53x28x21 cm
  Vikt cirka: XS/S: 0.87 kg / M/L: 0.99 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Atmos AG 65
Osprey
2995 kr
Levity 45
Osprey
2295 kr
Tempest Pro 28
2195 kr
Daylite Kids
Osprey
445 kr
Logga in