Tempest 6 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (1-096r)
Tempest 6
Tempest 6
Tempest 6
Osprey

Tempest 6

Superb midjeväska för allehanda turer. I återvunnet material. 6 liter och 400 gram. 
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Tempest 6 är en rikigt skön och funktionell midjeväska. Passar för traillöpning, power walken, kortare dagsturen, skidturen, cykelturen eller gå-på-stan-en-vanlig-lördag. Precis sammalika midjebälte och komfort som hos de större säckarna så du vet att du får optimal passform från dag 1. Höftbältet är precis så där lagom vadderat; det stadgar upp och sitter där det ska utan att kännas för bylsigt. Hela höftbältet är för övrigt i mesh så ventilationen blir optimal även om du ägnar dig åt något mer pulshöjande aktiviteter.
  Den här midjeväskan är specifikt anpassad för tjejer/damer/tanter. Men om vi ska vara riktigt ärliga, vilket vi alltid är, så är det ingen större skillnad på dam- och unisexmodellen. Kanske att midjebältet på Tempest 6 är något mer skuret än på unisexmodellen men skillnade är inte så stor. Välj helt enkelt den färg du tycker bäst om, oavsett kön och kroppsform. 

  Däremot är det helt otroligt hur mycket prylar du kan få in på 6 liter! Är du lättpackare av rang så får du förmodlgen i både köksutrustning och matpacke i säcken. Förstärkningsplagget spänner du utanpå och vattenrasonen för dagen ryms i två flaskor som det finns plats för och de dubbla höftbältesfickorna gör att du både kan ha telefonen och snackset inom räckhåll. Dessutom finns en liten mindre frontficka med plats för småpryttlar. 

  Talon- & Tempestserien är ju lite utav en ikon i Ospreys flora av ryggsäckar och den uppdaterade versionen inför säsong 2021 går verkligen inte av för hackor. Äldre funktioner och finesser som funkat genom alla tider finns kvar men nu är väven tillverkad i helt återvunnen nylon och bärsystemet har fått sig en uppfräschning.Väven i Talon-serien är en återvunnen tunnare (men überstark) Robic® nylon. Starkt, miljövänligt och lätt med andra ord. Hållbara prylar, det gillar vi!

  Pst! Flaskorna på bilden ingår inte i köpet. Hållarna passar för de flesta flaskor upp till 0.75 liter. 
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 6 liter
  Vikt cirka: 0,4 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Daylite Plus
Osprey
695 kr
Tempest 24
Osprey
1495 kr
Stratos 36
Osprey
1995 kr
Exos 58
Osprey
2195 kr
Logga in