Talon Pro 30 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (1-086r)
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Talon Pro 30
Osprey

Talon Pro 30

Lite proffsigare, lite skönare, lite rejälare. Talon Pro: 30 liter & dryga kilot.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Lo and behold: Osprey Talon Pro 30! En stilren, snygg & skön ryggsäck där komfort, slitstyrka & användarvänlighet är a & o. Talon Pro fungerar finfint till de mesta aktiviterna såsom cykel, vandring, skidturande mm mm.  För dig som vill ha en slitstark ryggsäck att använda till det mesta så är det här ett riktigt gott alternativ. En perfekt dagsturssäck när du vill få med dig det mesta. Och lite till. Dessutom är designen stilren & komforten oslagbar. Ja, vi vet, det där med komforten vi redan sagt men det går att betona om, och om igen. En hit! enligt oss här på Uthuset. 

  Till skillnad från "vanliga" Talon så har Talon Pro ett mer ventilerat och starkare bärsystem samt en något tunnare men mer slitstark ytterväv, 200D Extreema® NanoFly™ heter den. Dessutom är alla dragkedjor vattenresistenta. Själva ryggpanelen består av en formgjuten platta och ger rejält med stabilitet & extra komfort. Ryggplattan går även att plocka ur om du vill lätta på vikten eller få säcken något smidigare (men mindre stabil). Tack vare ryggplattan och säckens något avlånga men grunda form blir avlastningen superb! Just bärsystemet, AirScape™, är uppdaterat inför säsongen 2021 och är nu mer ventilerat, höftbältet ligger bättre mot kroppen och väven i remmarna är mer slitstark. 

  Talon Pro 30 är toppmatad och har en rejäl stor öppning. Själva "locket" är en egen ficka (faktiskt både in- och utvändigt) och dessutom finns det en hel drös med andra fickor: front- & sidofickor i mesh och dubbla höftbältesfickor. Stretchfickan på fronten är rejäl och regnkläder eller förstärkningsplagg passar perfekt däri. Ett gäng med fästanordningar finnes, så även hjälmhållare och fäste för ditt cykellyse. Och som vanligt när det gäller Ospreys vandringsryggsäckar finns Stow-on-the-Go™ på vänstersidan, dvs en fästanordning för dina vandringsstavar. 

  Talon Pro 30 kommer i två rygglängder där båda varianterna är justerbara. Välj S/M om du har en rygglängd mäter upp till 48 cm och L/XL vid 48-60 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 28 liter, L/XL: 30 liter
  Bärkapacitet: 7-11 kg
  Yttermått cirka: S/M: 62x29x26 cm, L/XL: 67x29x26 cm
  Vikt cirka: S/M: 1.09 kg, L/XL:1.21 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Ace 50 Junior
Osprey
2095 kr
Ultralight Raincover
fr. 420 kr
Daylite Kids
Osprey
445 kr
Jet 18
Osprey
745 kr
Logga in