50
Talon Pro 20 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (1-087r)
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Talon Pro 20
Osprey

Talon Pro 20

Lite mer ryggsäck än vanliga Talon. Rejälare bärsystem & smidigare design! 20 liter & knappa kilot.
 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Lo and behold: Osprey Talon Pro 20! En stilren, snygg & skön ryggsäck där komfort, slitstyrka & användarvänlighet är a & o. Talon Pro fungerar finfint till allehanda aktiviteter; cykling, vandring, jobbpendlande skidturer mm mm. För dig som vill ha en slitstark ryggsäck att använda till det mesta så är det här ett riktigt gott alternativ. Dessutom är designen stilren & komforten oslagbar. En hit! enligt oss här på Uthuset. 

  Till skillnad från "vanliga" Talon så har Talon Pro ett mer ventilerat och starkare bärsystem samt en något tunnare men lika slitstark ytterväv, 200D Extreema® NanoFly™ heter den. Dessutom är alla dragkedjor vattenresistenta. Själva ryggpanelen består av en formgjuten platta och ger rejält med stabilitet & extra komfort. Ryggplattan går även att plocka ur om du vill lätta på vikten eller få säcken något smidigare (men mindre stabil). Tack vare ryggplattan och säckens något avlånga men grunda form blir avlastningen superb! Just bärsystemet, AirScape™, är uppdaterat inför säsongen 2021 och är nu mer ventilerat, höftbältet ligger bättre mot kroppen och väven i remmarna är mer slitstark. 

  Talon Pro 20 är frontmatad och har ett stort huvudfack samt en himlans massa andra fickor; topplocksficka, front- & sidofickor i mesh och dubbla höftbältesfickor. Dessutom en invändig meshficka i stora facket. Stretchfickan på fronten är rejäl och regnkläder eller förstärkningsplagg passar perfekt däri. Ett gäng med fästanordningar finnes, så även hjälmhållare och fäste för ditt cykellyse. Och som vanligt när det gäller Ospreys vandringsryggsäckar finns Stow-on-the-Go™ på vänstersidan, dvs en fästanordning för dina vandringsstavar. 

  Talon Pro 20 kommer i två rygglängder där båda varianterna är justerbara. Välj Välj S/M om du har en rygglängd mäter upp till 48 cm och L/XL vid 48-60 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 18 liter / L/XL: 20 liter
  Bärkapacitet: 5-8 kg
  Yttermått cirka: S/M: 52x27x23 cm, L/XL:57x27x23 cm
  Vikt cirka: S/M: 0.91 kg / L/XL: 1.03 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Hikelite 26
Osprey
995 kr
Daylite Kids
Osprey
445 kr
Aura AG 65
Osprey
3295 kr
Hydraulics Hose Magnet Kit
160 kr
Köp!
Info
Logga in