Talon 55 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-078r)
Talon 55
Talon 55
Talon 55
Talon 55
Talon 55
Osprey

Talon 55

Den största ryggsäcken i familjen. Smidig men stabil! 55 liter & 1550 gram.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Talon är ju lite utav en ikon i Ospreys flora av ryggsäckar och den uppdaterade versionen inför säsong 2021 går verkligen inte av för hackor. Äldre funktioner och finesser som funkat genom alla tider finns kvar men sitter nu på en mer hållbar & skönare ryggsäck. Nytt bärsystem & ny återvunnen väv. Och som vi sagt tidigare och säger igen: det är lite svårt, nästintill omöjligt, att hitta något dåligt med hela Talonserien. Det extra fina med just Talon 55 är kanske att den existerar. Den här storleken har saknats i Talon-serien tidigare och nu äntligen är den här! Och 1550 gram är inte så pjåkigt…

  Talon 55 rymmer de mesta prylar du kan tänkas behöva för en längre stugtur till fjälls eller en vecka sommartid på Skåneleden eller givetvis även på någon annan led. Det där med volym är ju alltid lite trixigt men packar du smart och hyfsat lätt så ska det nog inte vara några problem.

  Inför säsongen 2021 har Osprey uppdaterat sitt populära bärsystem, AirScape backpanel och herrejistanes vad bra det blev! Tillsammans med en tunnare aluminiumram finns en gjuten ryggplatta som säkrar stabiliteten. Ryggsäcken ligger dikt an mot ryggen men bli inte avskräckt för det, precis som alltid snackar vi godkänd ventilation tack vare mesh och ”skumgaller”. Det bästa med bärsystemet är nog ändå att både höftbälte och axelremmar har fått sig en ansiktslyftning. Själva vadderingen är styvare vilket gör att säcken sitter rejälare än tidigare utan att bli tyngre. Vajert! Oslagbar komfort, helt enkelt!  Väven i Talon 55 är en återvunnen tunnare (men überstark) Robic® nylon. Starkt, miljövänligt och lätt med andra ord. Hållbara prylar, det gillar vi!

  Topp-, sido- eller bottenmatning gäller för Talon 55. Bottenfacket har separat öppning och går att separera från huvudfacket. Locket är höj- & sänkbart vilket är gott om du behöver lite extra plats. Precis som vanligt när det gäller Osprey finns det ett gäng med fack & fickor: stretchficka på fronten (som för övrigt rymmer mer än du tror) och på sidorna, dubbla höftbältesfickor och topplocksfickor, både invändigt & utvändigt. Det patenterade Stow-on-the-Go™-fästet, dvs ett smart fäste för dina vandringsstavar finns så klart också. Och vill du vandra med vätskesystem så har du plats för det också.

  Talon 55 kommer i två justerbara rygglängder. Välj S/M om du har en rygglängd som mäter upp till 48 cm och L/XL vid 48-60 cm. Rygglängden avser för övrigt måtten mellan kota C7, dvs den kotan som sticker ut något i nacken, och ner till höftbenskammen.

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: S/M: 53 liter, L/XL:55 liter
  Bärkapacitet: 9-16 kg
  Yttermått cirka: S/M: 71x34x28 cm, L/XL: 76x34x28 cm
  Vikt cirka: S/M: 1.43 kg, L/XL1.55 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Poco
Osprey
3295 kr
Fairview 40
Osprey
1295 kr
Aura AG 50
Osprey
2295 kr
Logga in