Stekhäll 48 cm i gruppen Köket / Stekhällar & pannor hos Uthuset (HAE8802)
Stekhäll 48 cm
Stekhäll 48 cm
Stekhäll 48 cm
Stekhäll 48 cm
Stekhäll 48 cm
Stekhäll 48 cm
Stekhäll 48 cm
Hällmark

Stekhäll 48 cm

Stekhäll i varmvalsat stål för utematlagning. För 4-6 personer.
745 kr
 • Produktbeskrivning
 • För dig som diggar utematlagning är en stekhäll nästan ett måste. Lite småtung att bära, jajemän, men väl värt det när du äter din färdiglagade mat.  Går att kombinera de flesta rätter på hällen; hamburgare, wok, risotto, korv, renskav, raggmunk... Ja, you name it! Dessutom funkar den finfint, inte bara över öppen eld, utan även hemmavid i trädgården, över klotgrillen eller tillsammans med en gasolbrännare. 

  Hällen är tillverkad i varmvalsat stål med kromade handtag i fjäderstål. För att minimera rostangrepp poleras ytan, under högt tryck, med sand och sedan värms matolja in i stålet för att även stekytan ska bli så bra som möjligt. Handtagen på Hällmarks stekhällar är rejäla och även om du har stora labbar så kan du ta ett ordentlig grepp. De tre benen är avtagbara och plockas smidigt bort när du ska frakta hällen eller sätta den på ett grillgaller. 

  Stekhällar är smidiga att rengöra. På med varmt vatten- kör runt med diskborste tills du får bort matrester som fastnat- torka av och torkta torrt med hushållspapper- smörj in med matolja. Viktigt att du får den riktigt torr och smörjer in med olja ordentligt efteråt för annars finns det risk för att stekhällen rostar lite här och var. 

  Hällmark Stekhäll 48 är tillräckligt stor för att tillreda mat för ca 4-6 personer. Benen är 22 cm långa och hällen är 3 mm tjock. 

 • Egenskaper
 • Yttermått cirka: Ø48x22 cm
  Vikt cirka: 6.4 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 5
  Frakt: Klass 1

Tillbehör

Se fler varor

Logga in