Renskinn DeLuxe i gruppen Liggunderlag / Sittunderlag & stolar hos Uthuset (jaab_deluxe)
Renskinn DeLuxe
Renskinn DeLuxe
Renskinn DeLuxe
Renskinn DeLuxe
Uthuset

Renskinn DeLuxe

Rejält & fint renskinn med silikonbehandlad undersida. För utomhusbruk.
1295 kr
 • Produktbeskrivning
 • Det här ett gediget, snyggt & värmande renskinn att slänga med på skidturen, när det är dags för utemat eller en vindskyddsnatt. Ger både värme och en trevlig inramning till din utomhusvistelse.
  Renskinn DeLuxe tillverkas av A-klasskinn och har en silikonbehandlad undersida för att motstå smuts och förhindra att väta tränger in i skinnet, en renfäll som först och främst är tänkt att ha utomhus. Inget prydnadsföremål alltså; det här ska hänga med på de flesta utomhusturer. Tycker vi.
  Av naturliga orsaker varierar renskinnen i färg. En del renar är något ljusare, andra mörka. Du kan alltså inte räkna med att det skinn du beställer ser exakt ut som det på bilden. Däremot kan vi lova att renskinnen värmer gott och är riktigt fina oavsett färgskiftning. Även de exakta måtten på skinnen kan variera med någon centimeter hit och dit. Ungefärliga mått är 140x70 cm. Bredden mäts "över midjan". 

  A-klassade skinn är de renskinn utan några skador. Beroende på när renen har slaktats så kan det förekomma många eller några få märken från insektsbett vilket är helt naturligt, det är alltså ingen defekt. Även hår lossnar från renskinnet, det är också helt naturligt. För att förhindra detta i allra största mån så ska du förvara ditt renskinn på ett svalt ställe, gärna i en källare eller ute i garaget. Ju varmare du har det desto mer hår lossnar. När smuts eller dylikt hamnar på skinnet så kan du borsta bort det lite lätt med en mjuk skoborste eller skaka det. Funkar perfa både och! Och blir det vått på ovansidan så är det bara att lägga ut det i rumstemperatur och låta det långsamt torka. 

  Alla renskinn som vi har här på Uthuset kommer från tamrenar från Sverige och Norge. Renarna slaktas och skinnen garvas i Norge. Alla garvning görs med godkännande av Miljöbyrån Miljödirektoratet.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 25
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in