Logga in
Never Winter i gruppen Sovsäckar / Sommarsäckar / Dun hos Uthuset (29830r)
Never Winter
Never Winter
Never Winter

Never Winter - Marmot

Marmot
Betyg på Never Winter i gruppen Sovsäckar / Sommarsäckar / Dun hos Uthuset
Rejält prisvärd sommarsäck i dun. -2 och 850 gram.
Storlek: 
Antal: 

Produktinformation

Marmots 650-serie är, och har alltid varit, extremt prisvärd. Mycket sovsäck för pengen, alltså. Dessutom är säckarna rätt rymliga så är du en i-vändare är detta serien för dig. Till råga på allt är det ”down defender” som gäller, det vill säga dunet är behandlat för att kunna stå emot väta bättre. Behandlingen, som är flourkarbonfri, gör att dunet inte klumpar och fortfarande kan lofta till sig även när det blir fuktigt. Och så torkar det 30% snabbare än obehandlat dun också.

Never Winter är en perfekt sovsäck för dig om vill ha en sjyst vår-och sommarsäck i dun, till ett bra pris. En herrkomfort på knappa -2°C och du hamnar under kilot. Det är inte fy skam det inte! Både fotbox och huva är rymlig och givetvis finns det en hel värmekrage, det är inte många vår- och sommarsäckar som har det. Säcken har en hellång tvåvägs YKK-dragkedja så det blir smidigt att ventilera ut extravärmen under de heta sommarnätterna. Huvan är försedd med dragsko som du kan justera enkelt med endast en hand. Smidigt värre!

Nytt för säsongen 2018, förutom färgen & nytt yttertyg, är att säcken även har en kortare dragkedja på motsvarande sida till den hellånga. Ger en bättre möjlighet till ventilation, gör det lättare att kliva i och ur samt att du kan nu sitta upp i sovsäcken och ha armar och händer hyfsat fria. Dessutom kommer denna modell nu med en ficka i fotboxen där du nattetid exempelvis kan ha en värmeflaska. Vajert!

Invändigt i Never Winter finns det en liten ficka där du kan förvara diverse saker som du vill ha nära till hands under natten. Kanske är du en nattsnacksare och vill ha en Snickers där? Om inte så är det en effektiv förvaring av diverse elektronik som du vill hålla varm under natten, såsom mobiltelefonen eller en mindre powerbank. Ytterväven är i nylon ripstop och innerväven i nylon.

Marmot Never Winter levereras med både en pack- och förvaringspåse.

Form: Mumie
Isolering: Ankdun 650 cuin
Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537): 3.6 °C
Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537): -1.7 °C
Vikt netto: Reg 850 gram / Long 910 gram
Kroppslängd (max rekommenderad): 183 cm / 198 cm
Vikt fyllning: 330 gram / 400 gram
Packmått cirka: 19 x 40.6 cm

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Haldor 2P
Marmot
Prisvärt tunneltält för fjällturen. 1-2 pers och dryga 3 kilo.
3995 kr
Nanowave 35
Marmot
Prisvärd syntetsäck för sommarturer. +3 i komforttemp och 1037 gram.
fr. 995 kr
Haldor 3P
Marmot
Rymlig absid & prisvärt som tjyven. 2-3 pers och 3500 gram.
4495 kr
Taranis 3P
Marmot
Stadigt kupoltält för 2-3 personer. 3650 gram.
4995 kr