Logga in
Never Summer i gruppen Sovsäckar / Vintersäckar / Dun hos Uthuset (29920r)
Never Summer
Never Summer
Never Summer
Never Summer
Never Summer

Never Summer - Marmot

Marmot
Betyg på Never Summer i gruppen Sovsäckar / Vintersäckar / Dun hos Uthuset
Rymlig & prisvärd vintersäck. 1450 gram och -20 grader. Varm & go!
Storlek: 
Antal: 

Produktinformation

Never Summer, med ankdun i 650 fill power, torde vara en utav de mest prisvärda vintersäckarna på marknaden. Ett perfekt val för dig som söker en dunsovsäck för vinterbruk men samtidigt inte vill att det ska kosta skjortan. Nytt för säsongen 2018, förutom färgen & ytterväven, är att säcken även har en kortare dragkedja på motsvarande sida till den hellånga. Ger en bättre möjlighet till ventilation, gör det lättare att kliva i och ur samt att du kan nu sitta upp i sovsäcken och ha armar och händer hyfsat fria. Dessutom kommer denna modell nu med en ficka i fotboxen där du nattetid exempelvis kan ha en värmeflaska. Vajert!

Marmots 650-serie är för övrigt, och har alltid varit, extremt prisvärd. Mycket sovsäck för pengen, alltså. Dessutom är säckarna relativt rymliga så är du en i-vändare är detta serien för dig. Till råga på allt är det ”down defender” som gäller, det vill säga dunet är behandlat för att kunna stå emot väta bättre. Behandlingen, som är flourkarbonfri, gör att dunet inte klumpar och fortfarande kan lofta till sig även när det blir fuktigt. Och så torkar det 30% snabbare än obehandlat dun också.

Både fotbox och huva är relativt rymliga på Never Summer och givetvis finns det en hel värmekrage som går att dra åt rejält. Och du, glöm för tjyven inte att använda den där kragen när det är bistert. Med den åtdragen så förhindrar du att värmen sipprar ut kring nacken. Huvan är försedd med dragsko som du kan justera enkelt med endast en hand. Ytterväv i nylon ripstop DWR och innerväv i nylon DWR, och givetvis hellång tvåvägs YKK-dragkedja.

Invändigt i sovsäcken finns det en liten ficka där du kan förvara diverse saker som du vill ha nära till hands under natten. Exempelvis en effektiv förvaring av diverse elektronik som du vill hålla varm under natten, såsom mobiltelefonen eller en mindre powerbank. 

Never Summer levereras med både en pack- och förvaringspåse. Och du, det är den ljusare varianten av produktbilder som stämmer bäst överens med verkligheten. 

Psst! Never Summer är även namnet på en bergskedja  i Klippiga bergen, Colorado, USA.

Form:Mumie
Isolering:Ankdun 650 cuin
Komforttemperatur dam (T comf enl EN 13537):-12.5 °C
Komforttemperatur herr (T lim enl EN 13537):-20.4 °C
Vikt netto:Reg: 1450 gram / Long: 1515 gram
Kroppslängd (max rekommenderad):183 cm / 198 cm
Vikt fyllning:898 gram / 970 gram
Packmått cirka:20x45 cm

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Sawtooth
Marmot
Snyggare design och dubbla dragkedjor. Minus 9 i komfort och ca 1200 gram.
fr. 2695 kr
Kid's Trestles 30
Marmot
Riktigt fin sovsäck för barn & juniorer. Klarar vår- till höstturer. 1080 ...
995 kr
Haldor 3P
Marmot
Rymlig absid & prisvärt som tjyven. 2-3 pers och 3500 gram.
4495 kr
Haldor 2P
Marmot
Prisvärt tunneltält för fjällturen. 1-2 pers och dryga 3 kilo.
3995 kr