Logga in
NeoAir Xtherm i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset (06077r)
NeoAir Xtherm
NeoAir Xtherm

NeoAir Xtherm - Therm-a-Rest

Therm-a-Rest
Betyg på NeoAir Xtherm i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset
Varm och lätt som tjyven! 5.7 i R-värde och 430 gram.
Storlek: 
Antal: 

Produktinformation

Efter att NeoAir Xlite blev en succé så kom det en rad olika sjysta underlag i samma serie. NeoAir Xtherm är definitivt inte ett undantag och kan sägas vara ett storasyskon till Xlite. Varmare och med en rejälare väv i botten, dvs något mer slitstark. Med ett R-värde på 5.7 klassar vi det här som ett året-runt-underlag, och har du väl lagt dig ner så vill du aldrig kliva upp. Riktigt skönt underlag! Och vete katten om inte just NeoAir Xtherm är det ultimata liggunderlaget när det kommer till mesta möjliga värme till minsta möjliga vikt & volym.

Neoair Xtherm är varken fylld med syntet eller dun utan det är luften, tekniken och du som ligger på madrassen som gör jobbet att hålla värmen. Tack vare detta blir vikten & volymen minimal. En annan trevlig grej med NeoAir Xtherm är att kanalerna går på tvären, ingen varmkorvseffekt med andra ord. 

Själva tekniken i madrassen kallas Triangular Core Matrix. En patenterad design á la Therm-a-rest. Mycket enkelt förklarat är det två lager av triangelformade kanaler som ligger omlott vilket gör att liggunderlaget blir stabilt samtidigt som värmeförlusten blir minimal. Kanalerna i sin tur består av ett material, kan liknas vid en übertunn metallfilm, som reflekterar värmestrålningen och bidrar även det till minimerad värmeförlust. Therma Capture heter den patenterade tekniken. Två patent i ett och samma liggunderlag alltså.  

Liggunderlaget går att blåsa upp med egen lungkraft, med NeoAir Pumpsack eller den lilla batteridrivna NeoAir-pumpen. Levereras med packpåse och ett reparationskit.

Form:Mumie
Yttermått cirka:Reg 51x183 cm / Large 63 x 196 cm
Tjocklek:6.3 cm
Vikt netto:430 gram / 570 gram
R-värde:5.7

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Stuff Sack Pillow L
Therm-a-Rest
Packpåse som dubblerar som kudde. 64 gram och 12 liter. Sparar vikt och du sover gött!
245 kr
Z Seat SOL
Therm-a-Rest
Sittunderlag i äggkartongsformat. 60 gram och täcker en normalstor bak.
215 kr
Permanent Home Repair Kit
Therm-a-Rest
Lagar din pyspunka på ett stensäkert sätt. For life!
165 kr
NeoAir All Season SV
Therm-a-Rest
Året-runt-liggunderlag. 6.3 cm tjockt, 680 gram och smidigt att blåsa upp.
fr. 2295 kr