NeoAir Xtherm Max i gruppen Liggunderlag / Uppblåsbara hos Uthuset (13253r)
NeoAir Xtherm Max
NeoAir Xtherm Max
NeoAir Xtherm Max
NeoAir Xtherm Max
NeoAir Xtherm Max
Therm-a-Rest

NeoAir Xtherm Max

Mesta möjliga värme & komfort till minsta möjliga vikt! 490 gram & 6.9 i R-värde.
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Efter att NeoAir Xlite såg dagens ljus så kom det en rad olika sjysta underlag i samma serie. NeoAir Xtherm Max är ett utav dem och kan väl kallas pappa för hela NeoAir-familjen. Varmast & rejälast. Med ett R-värde på 6.9 klassar vi det här som ett året-runt-underlag, och har du väl lagt dig ner så vill du aldrig kliva upp igen. Och vete katten om inte just NeoAir Xtherm Max är det ultimata liggunderlaget när det kommer till mesta möjliga värme & komfort till minsta möjliga vikt & volym. Den rektangulära formen är för övrigt extraextraskön vintertid, i synnerhet nere vid fotändan. Därav tillägget MAX i namnet. Maxat liggunderlag, alltså!

  Inför säsongen 2020 så valde Therm-a-rest att byta ut den gamla hederliga ventilen till en ny som kallas WingLock. Kanske inte en världens mest revolutionerande nyhet men bidrar till att det både är smidigare att få i luft, justera mängden och få ut den. Och det är ju inte så tokigt. Dessutom hänger det även med en pumppåse till varje liggunderlag. Det har vi väntat på riktigt länge. Trevliga nyheter kort & gott. Och för dig som undrar varför R-värdet på NeoAir Xtherm Max anno 2020 är högre än på föregångaren så har det med den nya standardiserade mätmetoden (ASTM F3340-18) att göra. I princip fick alla liggunderlag från Therm-a-rest högre R-värde enligt den, vilket tyder på sjysta liggunderlag som håller vad de lovar.

  Neoair Xtherm Max är varken fylld med syntet eller dun utan det är luften, tekniken och du som ligger på madrassen som gör jobbet att hålla värmen. Tack vare detta blir vikten & volymen minimal. En annan trevlig grej med NeoAir Xtherm Max är att kanalerna går på tvären, vilket tar bort den där varmkorvskänslan som annars kan bli med längsgående kanaler. Själva tekniken i madrassen kallas Triangular Core Matrix. En patenterad design á la Therm-a-rest. Mycket enkelt förklarat är det två lager av triangelformade kanaler som ligger omlott vilket gör att liggunderlaget blir stabilt samtidigt som värmeförlusten blir minimal. Kanalerna i sin tur består av ett material, kan liknas vid en übertunn metallfilm, som reflekterar värmestrålningen och bidrar även det till minimerad värmeförlust. Therma Capture heter den patenterade tekniken. Och i just NeoAir Xtherm Max är de värmereflekterande egenskaperna maximerade för att uppnå bästa möjliga värme. 

  Liggunderlaget går att blåsa upp med egen lungkraft, med pumppåse eller den batteridrivna pumpen som finns att köpa separat. NeoAir Xtherm Max levereras med packpåse, pumppåse och ett reparationskit.

 • Egenskaper
 • Form: Rektangulär
  Yttermått cirka: Reg: 183x51 cm / Reg Wide: 183x64 cm / Large: 196x64 cm
  Tjocklek: 6.4 cm
  Vikt netto: 490 gram / 610 gram / 640 gram
  R-värde (enl ASTM F3340-18): 6.9
  Packmått cirka: 23x10 cm / 28x11 cm / 28x11 cm
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Tillbehör

Valve Repair Kit
Therm-a-Rest
249 kr
NeoAir Micro Pump
Therm-a-Rest
645 kr
Universal Couple Kit
Therm-a-Rest
179 kr
Trekker Chair
Therm-a-Rest
fr. 595 kr

Se fler varor

RidgeRest SOLite
Therm-a-Rest
495 kr
NeoAir Xlite Women's
Therm-a-Rest
2495 kr
RidgeRest Classic
Therm-a-Rest
fr. 349 kr
Prolite Apex
Therm-a-Rest
fr. 1995 kr
Logga in