Muurikka Paellapanna Kolstål 45 cm i gruppen Köket / Stekhällar & pannor hos Uthuset (606009)
Muurikka Paellapanna Kolstål 45 cm
Muurikka

Muurikka Paellapanna Kolstål 45 cm

Paellapanna i kolstål. För 10-12 personer. Fantastisk värmefördelning har den också!
425 kr
 • Produktbeskrivning
 • Muurikka Paellapanna i kolstål fungerar både över öppen eld eller på gasolbrännare/gaskök. Rejält kant, något högre än kanten på "vanliga" paellan, som gör att maten håller sig där den ska. Bra! Pannan är tillräckligt stor för att mätta munnar upp till 12 personer. Givetvis beroende på vad du lagar men snackar vi allt-i-ett-rätt såsom en klassisk paella, risotto eller någon wok så räcker den. Perfekt till stora familjen, scoutkårer eller andra grupper som vill avnjuta vällagad mat utomhus. 

  Till skillnad från en gjutjärnspanna så behöver du "bränna in" den här pannan innan du använder den första gången. Hetta upp pannan, häll på neutral matolja och låt det ryka in i pannan i några minuter. Häll av den överflödiga oljan. Du har nu gett din panna en skyddande beläggning, lite som en naturlig non-stick-beläggning. När du rengör pannan så räcker det med att du använder hett vatten och en mjukare diskborste eller vad du har till hands. Torka alltid pannan helt torr efter du har rengjort den och smörj in med lite matolja.

  Kolstålet har för övrigt en fantastiskt trevlig värmefördelning och reagear snabbt på temperaturskillnader. Lite svårt alla gånger att reglera det där med tempen när det gäller över-öppen-eld-matlagning men snackar vi på gasbrännaren är saken biff. 

 • Egenskaper
 • Material: Kolstål
  Yttermått cirka: Ø45 cm
  Vikt cirka: 1.75 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 1
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in