Lars Monsen Anárjohka Longs Man 2021 i gruppen Underställ / Långkalsonger & underkläder hos Uthuset (101718r)
Lars Monsen Anárjohka Longs Man 2021
Lars Monsen Anárjohka Longs Man 2021
Lars Monsen Anárjohka Longs Man 2021
Aclima

Lars Monsen Anárjohka Longs Man 2021

Långkalsong i mjuk 200-grams merinoull. Förstärkt vid knä, rumpa och lår.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Du behöver verkligen inte vandra över hela Kanada, Alaska eller Norge som Lars Monsen gjort för att kunna njuta i underställen i Aclimas Lars Monsen-serie. Vindskyddsnätter, en stugtur  eller vad du nu kan tänkas hitta på för utomhusaktivitet duger gott och väl. 200 gram av mjuk merinoull är det som gäller så ett perfekt första lager under de kalla månaderna men kanske mer av ett mellanlager under sommarhalvåret. Om du inte är superduperfrusen det vill säga.

  Lars Monsen Anárjohka Longs är underställsbyxan med det lilla extra, både när det gäller funktion och design. Stickad i 100% merinoull som är TEC-behandlad, dvs Total Easy Care, vilket gör ullen extra mjuk. Och det märks verkligen för den är superskön att ha på sig. Kli- och luktfri alltså. Dubbla lager ullväv över säte, knän och insida lår för att optimera värme och slitstyrka och resår i midjan för att hålla långkalsongerna på plats. Resåren är för övrigt försedd med ull på insidan så det varken ska bli klibbigt eller kallt. Dessutom dubbla öglor baktill för att lättare kunna ventilera & hängtorka.
  Och du måste bara hålla med, designen är ju snygg som tusan!

  För den vetgirige kan vi även berätta att Anárjohka är det nordsamiska namnet på Enare älv som i sin tur utgör en del av gränsen mellan Norge & Finland.

 • Egenskaper
 • Material: 100% merinoull
  Vikt netto: 235 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in