L.I.M 35 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 25-45 liter hos Uthuset (3393414r)
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
L.I.M 35
Haglöfs

L.I.M 35

Smidig & smart ryggsäck för dagsturer. 35 liter & 980 gram.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Haglöfs L.I.M 35 är ryggsäcken för dig som tycker om det här med att inte svettas på ryggen så himlans möe. Och som dessutom vill ha en sjyst ryggsäck som inte väger ton. Och ja, det finns absolut lättare ryggsäckar på marknaden men det är ändå något speciellt med LIM-säckarna. De sitter skönt på ryggen, har lättillgängliga fickor och inte så mycket hyschpysch (läs onödiga detaljer). Ren i sin design men ändå funktionell. Less is more liksom... En smidig och skön ryggsäck för kortare vandringssturer, året runt. Men funkar finfint även om du kommer på cykel eller på skidor/skrillor.

  Ett enda stort toppmatat fack gäller på L.I.M 35 men däremot finns det ficka både i topplocket, på höftbältet och i sidorna. De senare i stretchmodell så det gör att tröka ner mer än du tror. Snörlåssystemet på framsidan är perfekt för förstärkningsplaggen som du behöver snabb åtkomst till. 
  Själva bärsystemet är precis lagom för den här ryggsäcksstorleken. Tycker vi. Tillräckligt vadderat men ett brett höftbälte så du ändå får det stöd du önskar. Och själva ryggen är alltså en ventilerad sådan, eller som Haglöfs benämner sitt system: Airback Suspension. Kort & gott ligger inte säcken dickt an mot ryggen utan meshnätet som är uppspänt runt aluminiumramen bidrar till att din rygg hålls ventilerad under turen. Uttag för vätskeblåsa finnes såklart. 
  Ryggsäcken är tillverkad i en tunnare men slitstark syntetväv, Diamond Ripstoppolyamid. Lite tunnare väv, i 70 denier, där inte ryggsäcken utsätts för hårda tag och dubbelt så tjock väv på de mest utsatta partierna, såsom i botten. 

  L.I.M 35 finns endast i unisexstorlek och bärsystemet går ej att justera. Med andra ord passar inte den här säcken för alla tyvärr. Är du kortare än 165 cm så kommer den inte sitta som gjuten, så är det bara. Samma devis gäller om du mäter strax över 2 möh. 
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 35 liter
  Yttermått cirka: 59x31x25 cm
  Vikt cirka: 0.98 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Logga in