Lars Monsen Femunden Longs Woman i gruppen Underställ / Långkalsonger & underkläder hos Uthuset (107495r)
Lars Monsen Femunden Longs Woman
Lars Monsen Femunden Longs Woman
Lars Monsen Femunden Longs Woman
Lars Monsen Femunden Longs Woman
Aclima

Lars Monsen Femunden Longs Woman

Långkalling i 100% merinoull. Dubbla lager väv i stussen. Mumma!
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • För dig som tidigare njutit av Lars Monsens Anárjohka-plagg är det en god idé att kasta ett öga på merinoullsplaggen i Femunden-serien. De är nämligen efterföljarna och är precis lika varma, goa & funktionella som de tidigare. Och snäppet mer up to date med designen, om vi får säga vad vi tycker. 200 gram av mjuk merinoull är det som gäller så ett perfekt första lager under de kalla månaderna.

  Lars Monsen Femunden Longs är underställsbyxan med det lilla extra, både när det gäller funktion och design. Långkalsonger stickade i 100% merinoull som är TEC-behandlad, dvs Total Easy Care, vilket gör merinoullen extra mjuk. Och det märks verkligen för den är superskön att ha på sig. Kli- och luktfri alltså. Dubbla lager ullväv över säte, knä och insida lår för att optimera värme och slitstyrka samt en något bredare resår i midjan för att hålla långkalsongerna på plats. Och just den det där dubbla lagret i sätet är som Guds gåva till mänskligheten. Midjeresåren är för övrigt försedd med merinoull på insidan så det varken ska bli klibbigt eller kallt. Dessutom dubbla hängöglor för att lättare kunna ventilera & hängtorka. Och du måste bara hålla med, den nya designen är tilltalande!

  Aclimas Femunden-serie är uppkallad efter Monsens älskade Femundsmarka Nasjonalpark och sjön Femunden. Merinoullsplagg som är till för att användas, av alla, år ut och år in. För övrigt, back in the days, så tog det Lars Monsen nära 2 år och 7 månader att korsa Kanada till fots. Stabilt.
 • Egenskaper
 • Material: 100% merinoull | Ribbstickning: 96% merinoull, 4% elastan
  Vikt netto: 250 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
Logga in