Hydraulics LT 2.5L Reservoir i gruppen Ryggsäckar & väskor / Ryggsäckstillbehör hos Uthuset (5-800-4)
Hydraulics LT 2.5L Reservoir
Hydraulics LT 2.5L Reservoir
Hydraulics LT 2.5L Reservoir
Osprey

Hydraulics LT 2.5L Reservoir

2.5 liters vätskeblåsa med QuickConnect. 170 gram.
450 kr
 • Produktbeskrivning
 • Ett vätskesystem är ju aldrig dumt att ha, perfekt på vandringen, cykelturen eller långlöpningen och då du alltid vill ha vatten till hands. Eller muns.

  Ospreys Hydraulics LT 2.5 liter är rejäl men ändå lätt. Tillverkad i ett starkt TPU-material och har vinklade väggar så att inte det ska klucka & skvalpa så himlans mycket bak på ryggen. Själva bitmunstycket är enkelt att hantera, krävs endast en liten vridning, och hela slangen går att plocka bort tack vare QuickConnect, vilket även gör att du kan koppla på diverse vattenrenare direkt till blåsan. Smart! Vid själva bitmunstycket sitter det en magnet. Den löstagbara delen sätter du på axelremmen eller på bröstremmen på din ryggsäck och har på så vis full kontroll på var du har slangen. Fiffigt! Både slang, bitmunstycke och magnetkitet är så klart utbytbara. 

  Vätskeblåsan går att öppna upptill och tack vare själva "handtaget" så slinker den smidigt både ner i och upp ur din ryggsäck och blir dessutom enklare att fylla. En smidig vätskeblåsa med andra ord. Och du, det går att hälla i kokande vatten i den.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 2.5 liter
  Yttermått cirka: 39x19x6.5 cm
  Vikt cirka: 0.17 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 8
  Frakt: Klass 1
Logga in