30
Heritage Simplex 20 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (1-128r)
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Heritage Simplex 20
Osprey

Heritage Simplex 20

En dagturare för skog, stan & jobb. 20 liter återvunnen nylon. Nyfräsch retro!
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Osprey Heritage Simplex 20 är en ryggsäck som funkar till det mesta; dagsturer, till & från jobbet, till skolan eller till universitetet. Visst påminner den lite om Haglöfs gamla trotjänare Tight Original men det kan vi nog inte säga högt. Och med tanke på att Simplex 20 är en urgammal modell hos Osprey så vågar vi inte säga vilken som kom först; Tight Original eller Simplex. Hur som hur är nog det här den säcken i Heritage-serien som andas mest retro; och vi gillar't!

  Osprey har med sin Heritage-serie plockat upp ett gäng med gamla trotjänare som nu fått nytt liv med en mer modern och fräsch touch. Till skillnad från Simplex från den gamla goda tiden har 2021 års upplaga ett vadderat fack där du kan stoppa ner din laptop eller vätskeblåsan; uttag för slangen finns så klart. I övrigt så är den nästintill som originalet men trevligare mot miljön när den nu är helt tillverkad i återvunnen bluesigncertifierad 500D Robic-nylon. 
  Axelremmarna på Simplex 20 är lagom vadderade och tillräckligt breda för att bära skönt & stabilt. Ett enklare höftbälte finnes också om du vill använda det. Som sagt, en sjyst ryggsäck med de mest essentiella funktionerna, förpackat i ett retroformat.
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 20 liter
  Vikt cirka: 0.99 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Aether Plus 100
3595 kr
Hikelite 26
Osprey
995 kr
Eja 58
Osprey
2195 kr
Logga in