Logga in
Filmvisning: Bohuskust-ett vresigt paradis i gruppen Event hos Uthuset (181026_filmvisning)
Filmvisning: Bohuskust-ett vresigt paradis

Filmvisning: Bohuskust-ett vresigt paradis - Uthuset

Uthuset
Betyg på Filmvisning: Bohuskust-ett vresigt paradis i gruppen Event hos Uthuset
195 kr
Mat, film & Svante i egen hög person. Smålandspremiär 26/10. 

Produktinformation

I våras hade naturälskaren, författaren & naturfilmaren Svante Lyséns senaste film "Bohuskust - ett vresigt paradis" världspremiär. Nu äntligen får den Smålandspremiär! På Uthuset under Köldknäppen. Med Svante på plats, så klart! 

I en filmpremiär ingår mingel & mat. Så även på Uthuset. För att kunna fixa till riktigt smarrig mingelmat har vi bjudit in Fia, kocken från den populära & lokala gårdsbutiken/restaurangen Rudenstams. Hon kan laga mat, hon, det lovar vi! Endast naturliga & närproducerade råvaror och smaker som exploderar i munnen. Förmodligen en utav de mest smaksäkra personerna vi träffat. 

Filmvisningen kostar 195 svenska riksdaler och då ingår dryck, rejälare mingelmat & mingel med både Svante Lysén och annat friluftsfolk. Och givetvis ingår då även filmen, den är för övrigt 1 timma & 40 minuter lång.

Biljetten till filmvisning & mat/dryck får du genom att köpa den här artikeln. Skriv ut orderbekräftelsen och ta med på Smålandspremiären. Välkommen!Filmen ”BOHUSKUST - ett vresigt paradis” (1:41 tim) är en naturdokumentär som söker bohuskustens själ under fyra årstider. Filmen tar med tittaren på en kajakpaddlares personliga färder och upplevelser i det unika kustlandskapet. 

Fokus är djur och natur, men det blir även historiska nedslag om de sillperioder och stenbrottsindustri som har präglat det karga kustlandskapet och vars spår fortfarande är tydliga. Möten med kräft- och hummerfiskare, forskare och andra som har naturen som arbetsfält ger en annan bild av kustlivet än den som semesterfirare möter under sommaren. Strandskräp och andra miljöhot är viktiga inslag. Filmen vill inspirera till egna upptäckter och ge kunskap om det rika landskapet.

”Bohuskust” är speciell i sin genre. Ambitionen är att skapa närvaro och äkta naturkänsla genom att dela de sinnesintryck som besökaren möter i kustlandskapet. Ingen musik är pålagd, istället får ljudintrycken från fåglar, hav, vind och vågskvalp ostört spela huvudrollen för att förstärka naturkänslan. (http://u0838260.fsdata.se//index.php?page=bohuskust)


 

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen