Daylite Plus i gruppen Ryggsäckar / Vandringsryggsäckar / <25 liter hos Uthuset (5-480r)
Daylite Plus
Daylite Plus
Daylite Plus
Daylite Plus
Osprey

Daylite Plus

Smidig rygga med laptopficka. Till vardags eller till resan. 20 liter och 540 gram.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Dax för dagstur? En sväng ner på stan? Resa? Eller du kanske bara behöver en ryggsäck för att frakta alla prylar mellan hemmet och arbetet? Oavsett vad så passar nog Osprey Daylite Plus till allt det här. En enklare men ändå otroligt funktionell ryggsäck.

  Daylite Plus rymmer 20 liter och har ett något enklare bärsystem än de lite mer vandringsinriktade ryggsäckarna. Lätt vadderade axelremmar i mesh, justerbar bröstrem och en avtagbar höftrem. Ryggpanelen är försedd med mesh så vi tycker ändå att ventilationen är helt klart godkänd. 

  Kom även ihåg att det är Ospreyliter vi pratar om så 20 liter känns stort. Du får med det rejält med saker och dessutom finns det en vadderad ficka för din laptop eller padda. Max 15" är det som gäller här. Frontfickan är expanderbar och blir ett smidigt fack för regnkläder, ett par extra skor eller matlådan. Dessutom finns det två mindre fack för dina småprylar, två sidofickor i mesh och uttag för vätskesystem. 

  Daylite Plus är även kompatibel med Sojourn och Aether/Ariel. Med några enkla knyck kan du fästa på den på ditt stora bagage och på så vis ha en extra ryggsäck med på resan eller vandringen. Fiffigt!
 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 20 liter
  Yttermått cirka: 46(l) x 26(b) x 24(d) cm
  Vikt cirka: 0.54 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Hikelite 26
Osprey
895 kr
Lumina 60
Osprey
2395 kr
Kyte 66
Osprey
1995 kr
Logga in