Classic Vacuum Bottle 1.9L i gruppen Köket / Termosar hos Uthuset (ST1007934003)
Classic Vacuum Bottle 1.9L
Classic Vacuum Bottle 1.9L
Classic Vacuum Bottle 1.9L
Stanley

Classic Vacuum Bottle 1.9L

Fetaste termosen ever! Lumberjack-aktig så det står härliga till och håller värmen i upp till 45 timmar.
795 kr
 • Produktbeskrivning
 • Känns som att du nästan behöver köpa dig en timmerbil eller en skogsmaskin för att väga upp storheten i Stanleys största och fetaste termos. En termos på nästan 2 liter förpackad i rejält rostfritt stål. Du kommer med andra ord aldrig behöva gå kaffe- eller annandrycksugen igen. 
  I och med uppdateringen/uppfräschningen inför säsongen 2019 har termosen blivit än mer slagtålig och slitstark (du kan nog i princip köra över den med den där skogsmaskinen), det är lättare att hälla upp drycken utan spill & klabb och det går numera att diska din Stanley-termos i diskmaskinen. 

  Stanley Classic Vacuum Bottle 1.9 L är helt BPA-fri och läckagesäker, har dubbla vakuumisolerade väggar och isolerad kork och mugg/lock. Dessutom ett rejält handtag så du faktiskt orkar, och kan, hålla termosen när den är fylld. Specen säger att termosen kommer hålla din dryck varm (eller kall) i 45 timmar. Det där är ju en sanning med modifikation för det kommer inte vara exakt samma ursprungliga temperatur på ditt kaffe efter den tiden men det kommer hur som hur vara varmt. 

  Stanley som varumärke är det ju helt klart ikonstatus på och just den här termosen blir ju verkligen extra allt. I kvadrat. Och så är den ju supersnygg också! Och skogshuggaraktig. Det gillar vi. 

 • Egenskaper
 • Volym: 1.9 liter
  Vikt netto: 1128 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 2
  Frakt: Klass 1
Logga in