Bikepacking & prylar med Cykeldanne - 25/4 14:00 i gruppen Event hos Uthuset (210425_1400_bikepacking)
Bikepacking & prylar med Cykeldanne - 25/4 14:00
Uthuset

Bikepacking & prylar med Cykeldanne - 25/4 14:00

25 april 14:00. Föredrag om bikepacking & prylar med Cykeldanne.
195 kr
 • Produktbeskrivning
 • Daniel Johansson, aka Cykeldanne, är ett återkommande inslag här på Uthuset och på våra butiksevent. Delvis för att han är en rejält trevlig prick men också för hans enorma vilja till att ge sig ut i naturen. På cykel. Danne bangar aldrig för ett äventyr, så länge cykeln är med. Nu när vi dragit igång med bikepacking så blir ju en bikepackande cykelnörd ett givet inslag på Fair Enough 2021.

  Under Dannes föredrag blir det bildvisning från diverse bikepackingturer men även en hel del prylsnack. Vilken är den ultimata prylen för en lyckad bikepackingtur och vilka kan du lämna hemma med gott samvete? 

  Föredraget drar igång söndag 25 april 14:00. I och med pandemirestriktionerna så har vi endast plats för 8 personer.
  Du bokar din plats genom att köpa denna artikel. Spara orderbekräftelsen för det är din biljett in till föredraget.
  Kostnaden på 195 kronor får du tillbaka som ett tillgodokvitto inne i butiken efter att föredraget är slut. 

  Under 2021 års upplaga av Fair Enough hålls alla föredrag utomhus, i en tältkåta från Tentipi. Supertrevligt tycker vi men blir givetvis något svalare temperatur än i en uppvärmd föreläsningssal. Ha gärna med en extra tröja i beredskap! Vi erbjuder sittplats med behörigt avstånd från din bänkgranne. På Fair Enough, som livet i övrigt, gäller det att du stannar hemma om du är sjuk eller uppvisar förkylningssymptom såsom snuva, hosta eller feber. 
  Om du då redan köpt en biljett till föredraget så hör gärna av dig till oss så någon annan får möjlighet att gå istället. Du får givetvis dina pengar tillbaka.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 8
  Frakt: Klass 1
Logga in