Aura AG 50 i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (1-176r)
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Aura AG 50
Osprey

Aura AG 50

Fantastiskt skön ryggsäck för helg- eller stugturer. Oslagbar komfort! 50 liter & 2 kg.
Färg: 
Storlek: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Aura AG 50 är lillasyster till Aura AG 65 och är en damspecifick vandringsryggsäck. Kortare rygglängd, smalare ok och höftbälte samt att axelremmarna är skurna för att passa den kvinnliga kroppsformen bättre. Vajert! Det första du tänker på när du sätter Aura AG 50 på ryggen är: fytterackarn vad skön den här är! Vi lovar, du kommer inte bli besviken. Inför säsongen 2022 fick Aura AG en rejäl uppdatering och något som många väntat på finns nu på säcken; en frontöppning på var sida. Tack för det, Osprey! I princip kommer du nu åt din packning från alla håll och kanter. Vajert! Numer är ryggsäcken även bluesigncertifierad och tillverkad i en återvunnen slitstark nylonväv i 210 denier. En myck så trevlig uppdatering, det med. 

  Osprey Aura AG 50 är som sagt en dammodell och kommer i två rygglängder där båda är justerbara. Allt för att passformen ska bli så optimal som möjligt, oavsett kroppsform och längd. Bärsystemet AG (AntiGravity) ger superb avlastning och dessutom rejält med ventilation. Hela ryggpanelen, samt axelremmar och höftbälte, är tillverkade i välventilerad mesh och sitter dessutom ihop i en och samma enhet. Det är det som är det fina med AG-systemet, att hela säcken jobbar på att avlasta vikten som du bär. Den integrerade ramen är svängd så att du får en fri luftspalt mellan dig och säcken- rätt gött när det är varmt som tusan. Vilket det ofta är med ryggsäck på ryggen. Både axelremmar och höftbältet är numera dessutom försedda med det patenterade Fit-on-the-fly. En funktion som gör att du enkelt kan förlänga remmarna och bältet med extra vaddering om det skulle behövas. Smart och smidigt så att du verkligen kan få den optimala passformen på din ryggsäck. Ja, detta är verkligen en superb säck, går inte att säga för många gånger. Och rejäla liter dessutom så att få ner packningen för en rejälare helgtur, stugtur eller 3-4 dagars vandring med tält är inte ett problem. 

  Andra fantastiska saker med Aura AG 50 är; topp- och bottenöppning samt dubbla sidoöppningar på fronten, avtagbart topplock med flap jack, extra förstärkning på toppstramarna, justerbar bröstrem, justerbar rygglängd, separat bottenfack med mellanvägg upp till huvudfacket, utvändig och invändig topplocksficka, två sidorfickor i mesh, höftbältesfickor, sidokompression, kompressionsremmar nedtill, Stow-on-the-go (fäste för dina vandringsstavar), dubbla isyxefästen, förberedd för vätskesystem samt ett integrerat regnskydd. Puh, så många funktioner- så allsidig! 

  Ta gärna en kik på produktdatabladet för att få rätt storlek på din rygglängd. 

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: WXS/S: 47 liter | WM/L: 50 liter
  Bärkapacitet: upp till 20 kg
  Vikt cirka: WXS/S: 1.89 kg | WM/L: 1.96 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Heritage Scarab 30
REA
1047 kr 1495 kr
Eja 58
Osprey
2195 kr
Sirrus 36
Osprey
1995 kr
Jet 18
Osprey
745 kr
Logga in