Aclima Lightwool Crewneck W''s och Longs W''s till paketpris
Aclima LightWool 140 Dam - paket
Aclima LightWool 140 Dam - paket
Aclima LightWool 140 Dam - paket
Aclima LightWool 140 Dam - paket
Aclima

Aclima LightWool 140 Dam - paket

Tunnare underställ i 100% merinoull. Damstorlekar.
1395 krAntal:

Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Här har du ett paketpris på ett helt tunt underställ i 100% merionull, närmare bestämt 1 st Aclima LightWool Undershirt LS Woman med tillhörande långkalsong Aclima Lightwool Longs Women. Ett underställ i 140 grams single jersey-väv, alltså en något tunnare underställ som fungerar finfint som ett första lager i princip närsom. Mjukt & skönt som tusan. Var beredd på att du behöver förstärka med ett extra lager eller två under vinterhalvåret dock. Under sommaren är det riktigt skön under vandring eller löpning då merinoullen faktiskt även har kylande egenskaper. Bra fukttransport och nästintill luktfritt får du hur som hur.
  Förresten, är du en sådan som tycker det är jobbigt med en sovsäcksliner så passar det här understället alldeles perfekt som ett "sovunderställ". 

  Hösten 2021 fick den klassiska rundhalsade tröjan dessutom sig några uppdateringar, däribland en smäckrare ringning, nedtonad logga och bättre, något tightare, passform så passar nu till och med suveränt som jobbtröja, oavsett ditt yrke. Långkalsongen har resår i midjan, så sitter där den ska.

  Understället kan maskintvättas i 40°C men ej torktumlas. Använd helst tvättmedel avsett för ull och merinoull då andra tvättmedel bryter ner ullens naturliga egenskaper. 

 • Egenskaper
 • Material: 100% merinoull
  Vikt netto: Undershirt LS storlek S: 130 gram | Longs storlek S: 116 gram
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: -1
  Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in