Abisko 55 W i gruppen Ryggsäckar & väskor / Vandringsryggsäckar / 46-65 liter hos Uthuset (27191r)
Abisko 55 W
Abisko 55 W
Abisko 55 W
Abisko 55 W
Abisko 55 W
Abisko 55 W
Fjällräven

Abisko 55 W

Några dagars vandring? En längre resa? Typ 12-18 kg packning? Avskalad - Alltidredo - Abisko. Damvariant, 55 liter, 2,25 kg.
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 • Produktbeskrivning
 • Abisko 55 W är en lättare vandringsryggsäck (ur Fjällrävens sortiment) som passar till mycket mer än till turer i Abisko. Sommar som vinter. "W" står för Woman, dvs det här är en dammodell vilket innebär att rygglängd och bärsystemet är anpassat efter den kvinnliga formen. Rätt gött! Men vet du med dig att du är något bredare över axlarna föreslår vi att du tar dig en titt på Unisex-varianten istället.

  Strax över 2 kilo i egenvikt är ju inte så pjåkigt och rätt fantastisk som reseryggsäck är Abisko också tack vare den hårda botten (som gör att du kan i princip sätta ned din ryggsäck var som helst) och den avskalade och smala designen. Du kan även öppna upp hela fronten och det är ju alltid lite smidigt när du är på resande fot. Dessutom är det inte så möe grejer som hänger och slänger på Fjällräven Abisko 55 W. Få grejer som kan fastna i videsnåret, fjällbjörkskogen eller på flygplatsens rullband med andra ord.

  Axelremmarna är något smalare än på tex Fjällräven Kajka men fullt tillräckliga. Och vadderade så klart. Ett bredare och stabilt höftbälte med fickor finnes också. Smiter åt gott och avlastar perfekt. Justerbar rygglängd och en ryggpanel med ventilerande väv som ligger an mot ryggen gör att du verkligen kan känna dig som ett med säcken. Du som gillar frontfickor kommer digga Abisko för den har en rejäl sådan. Med dragkedja. Dubbla sidofickor i mesh och fickor i topplocket har den också.

  Regnskydd, justerbar bröstrem med visselpipa och uttag för vätskesystem ingår också. Häpp!

 • Egenskaper
 • Packvolym cirka: 55 liter
  Yttermått cirka: 32x67x33 cm
  Vikt cirka: 2,25 kg
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Keb 52
Fjällräven
3195 kr
Singi Gear Holder
Fjällräven
295 kr
Pocket
Fjällräven
395 kr
Kånken Sling
Fjällräven
795 kr
Logga in